Cos de cumparaturi

Clienți

 - 
Bulgarian
 - 
bg
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro

Termeni și condiții

Termeni si conditii de utilizare a website-ului  https://b2b.cassatex.ro/

Acest document se refera la conditiile in care poate fi utilizat website-ul https://b2b.cassatex.ro/.
Accesand sau utilizand website-ul https://b2b.cassatex.ro/ , sunteti de acord cu termenii si conditiile de mai jos. Acest website este detinut si administrat de Cassatex.

1. Cum plasez comanda?

Produsele de pe https://b2b.cassatex.ro/pot fi achiziționate, fie făcând o comandă online, fie plasând comanda apasand butonul din partea dreapta “Cerere oferta pentru cantitate mare”.

2. Crearea cont-ului

Comanda online poate fi plasată exclusiv prin crearea unui cont de utilizator.

Site-ul https://b2b.cassatex.ro/ poate fi accesat prin inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catre dvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a https://b2b.cassatex.ro/ si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractuala a raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile https://b2b.cassatex.ro/.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
Programul de lucru este de luni pana vineri de la ora 08.30-16.30.

Comenzile lansate si inregistrate pe site-ul, https://b2b.cassatex.ro/, de vineri, dupa ora 16.30, pana luni, ora 08.30, vor fi confirmate (telefonic sau pe e-mail) si procesate in prima zi. Pentru informatii legate de comenzi puteti suna la urmatorul numar de telefon: 074692676. Ne puteti contacta si pe adresa de email: carlescu-mihaela@cassatex.ro.

Momentul incheierii contractului :
Conform reglementarilor in vigoare, respectiv OUG 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, momentul incheierii contractului la distanta il constituie momentul confirmarii de catre Cassatex a acceptarii comenzii transmise de dvs.

Obiectul Contractului :
Obiectul contractului il constituie produsele cu privire la care v-ati exprimat optiunea de a le cumpara, prin lansarea unei comenzi, comanda care v-a fost confirmata ulterior de catre societatea Cassatex. Produsele au caracteristicile mentionate pe pagina web: b2b.cassatex.ro si sunt insotite, dupa caz, de certificate de garantie.

Cassatex face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din aceasta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare.

4. Finalizarea comenzii

Aceasta se realizează doar după completarea tuturor informațiilor solicitate în câmpurile disponibile și apăsarea butonului “Finalizează comanda“. Adăugarea unui produs in coș, fără finalizarea comenzii nu reprezintă înregistrarea unei comenzi și nici rezervarea produsului.  Odată plasată comanda, Cumpărătorul consimte că toate datele furnizate sunt adevărate, corecte și complete.  Prin plasarea Comenzii, Cumpărătorul consimte că Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil/agreat de Vânzator, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpăratorului. 

5. Facturare – Plată 

1. Prețurile produselor afișate în cadrul site- lui https://b2b.cassatex.ro/sunt exprimate în RON și includ T.V.A.

2. Pretul de achizitie al produselor este cel din momentul emiterii comenzii, in limita stocului disponibil.  .  

3. Plata produselor comandate pe b2b.cassatex.ro se realizează exclusiv în ron si se va face prin transfer bancar sau plata cu card-ul . Cumpărătorul are obligația de a trimite dovada plății către reprezentatul său de vânzări Cassatex.

3. Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferenta Comenzii, exclusiv în format electronic, prin e-mail, la adresa utilizată în momentul realizării Comenzii. .

6. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face fie prin transport asigurat de client, fie prin transportul asigurat de vanzator si achitat de comparator.

Durata de livrare pentru Bucuresti este de maxim 24-48 de ore de la confirmarea comenzii, iar pentru provincie maxim 72 de ore de la confirmarea acesteia. Nu se efectueaza livrari in afara Romaniei.

7. Returnarea produselor

Atentie!!! Produsele cumparate de conturile Business To Business nu pot fi returnate.

8. Drepturi de proprietate intelectuala :

Materialele prezentate in cadrul website-ului b2b.cassatex.rosi eventualele informatii transmise prin intermediul postei electronice sunt proprietatea MEDIALLIF S.R.L. sau a partenerilor sai din acest proiect, dupa caz, si sunt protejate prin drepturi de autor, drepturi de marca si alte drepturi de proprietate intelectuala. Puteti raporta eventualele incalcari ale dreptului de autor la adresa de email:contact@cassatex.ro, CASSATEX este marca inregistrata MEDIALLIF S.R.L.

Drepturile utilizatorului:
Utilizatorul https://b2b.cassatex.ro/are dreptul sa vizualizeze site-ul pe monitorul calculatorului, sa tipareasca parti ale continutului site-ului pe suport de hartie si sa salveze pagini in format electronic doar in scopuri personale, non-comerciale.
Obligatiile utilizatorului:
Utilizatorul https://b2b.cassatex.ro/ nu are dreptul sa foloseasca (in forma existenta sau modificata) in scop comercial continutul site-ului.
Utilizatorul https://b2b.cassatex.ro/nu are dreptul sa inlature notificarea despre drepturile de autor si/sau marca inregistrata de pe copiile continutului. Copiile vor fi facute doar conform termenilor de utilizare.
Utilizatorul b2b.cassatex.ro nu are dreptul de a crea baze de date sau manuale prin descarcarea pagina cu pagina a continutului site-ului.
Solicitarile privind republicarea sau redistribuirea de continut vor fi adresate catre MEDIALLIF S.R.L. la adresa contact@cassatex.ro

Suport Clienti:
Va incurajam sa ne scrieti pe adresa contact@cassatex.ro despre cum s-a desfasurat livrarea, despre gradul de eficienta in ceea ce priveste interactiunea cu operatorul ce v-a preluat comanda si nu in ultimul rand, despre experienta pe care o aveti cu produsele CASSATEX astfel comandate. Daca aveti probleme cu o comanda sau un produs, nu ezitati sa ne contactati. 

Prelucrarea datelor cu caracter personal si confidentialitatea datelor
• Ce informații colectăm: nume, prenume, adresa de e-mail, numar telefon, adresa facturare, adresa livrare, IP, numele companiei (dacă este aplicabil) inclusiv cod unic de inregistrare, nr. de inregistrare in Registrul Comertului.
• Cum utilizăm datele dvs.: pentru scopuri de business și administrative (în special pentru a vă contacta și pentru a procesa comenzile pe care le plasați pe site-ul nostru), pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale, pentru a de a promova bunurile și serviciile noastre și în legătură cu drepturile și obligațiile noastre legale.
• Dezvăluirea datelor despre utilizatori către părți terte: minimul necesar pentru a ne indeplini obligatiile contractuale pe care le avem fata de dvs.
• Cum sunt securizate datele dvs.: prin utilizarea de soluții tehnice si organizatorice precum: stocarea de informatii pe servere securizate, criptarea transferurilor de date către și de la serverele noastre utilizând tehnologia SSL, criptarea operatiunilor de plată pe site folosind tehnologia SSL, permiterea accesului la datele dvs. personale doar când este necesar, criptarea datelor personale, criptarea e-mailurilor, pseudonimizarea și/sau anonimizarea datelor personale.

Utilizatorii site-ului isi pot exercita drepturile prevazute de Regulamentul (UE) 2016/679 (Regulamentul general privind protectia datelor), respectiv:
    o dreptul de a accesa datele și a primi informații despre utilizarea acestora;
    o dreptul de a cere corectarea și/sau completarea informațiilor (dreptul la rectificare);
    o dreptul de a cere ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat);
    o dreptul de a restricționa utilizarea datelor;
    o dreptul de a primi datele într-un format portabil;
    o dreptul de a se opune prelucrarii datelor;
    o dreptul de a-si retrage consimțământul pentru prelucrarea datelor;
    o dreptul de a apela către o autoritate de supraveghere
Pentru detalii privind prelucrarea datelor cu caracter personal de catre MEDIALLIF S.R.L., puteti accesa site-ul b2b.cassatex.ro sectiunea Politica de confidentialitate.

Clauze de neraspundere :
Site-ul b2b.cassatex.ro este un site cu continut informativ. MEDIALLIF S.R.L. nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la corectitudinea si exactitatea acestor informatii.
MEDIALLIF S.R.L. nu garanteaza in niciun fel, explicit sau implicit, realitatea, actualitatea si integralitatea datelor si informatiilor prezentate pe site. Eventualele neconcordante sau erori care pot aparea la un moment dat intre continulul site-ului si informatiile reale nu implica nicio raspundere, de orice natura, pentru MEDIALLIF S.R.L. .
Datele si informatiile accesibile publicului pe acest site nu constituie recomandari, garantii, consultanta sau angajament din partea MEDIALLIF S.R.L. .
MEDIALLIF S.R.L. nu va putea fi tinuta raspunzatoare fata de nicio persoana/entitate pentru niciun fel de daune care ar rezulta, direct sau indirect, din utilizarea site-ului https://b2b.cassatex.ro sau ca urmare a oricarei erori sau omisiuni.

Modificari in termenii si conditiile de utilizare :
MEDIALLIF S.R.L. poate aduce modificari termenilor si conditiilor de utilizare, fara a anunta acest lucru anterior in continutul site-ului. Va rugam, deci, sa recititi termenii si conditiile de utilizare de fiecare data cand accesati sau utilizati acest site. Utilizarea site-ului de catre dumneavoastra, ulterior modificarii acestor termeni, constituie acceptarea de catre dumneavoastra a termenilor si conditiilor modificate.
Aceste reguli sunt in conformitate cu legislatia romana in vigoare. Incalcarea prevederilor acestui document constituie o violare a drepturilor MEDIALLIF S.R.L. si poate atrage raspunderea civila, contraventionala sau, dupa caz, penala a persoanei in culpa. Conflictele aparute in legatura cu termenii de utilizare a site-ului vor fi supuse spre solutionare instantelor judecatoresti.
Acest site poate contine linkuri catre diverse site-uri. Atunci cand accesati aceste site-uri, va aflati implicit in afara site-ului si aveti obligatia de a respecta termenii si conditiile de utilizare a noilor site-uri accesate.

Pentru a te dezabona de la comunicarile trimise, trimite un e-mail la adresa: contact@cassatex.ro.